Anmeldelser

Anmeldelser om Recaplaza Couture

Vi her hos Recaplaza Couture er så glade for alle jeres anmeldelser. TAK fordi i har taget jer tid til at sende os en hilsen, det betyder virkelige meget for os. Vi elsker at arbejde med jer alle sammen og TAK fordi i har valgt netop en Recaplaza Couture kjole.

Endnu engang, hjertelig tillykke med jeres fantastiske dag.

De kærligste hilsner

Helen Recaplaza

Fantastisk service

“Helt igennem fantastisk service; man er i super kompetente hænder og Helen ved lige hvad hun laver!”

Katrine Palstrøm

Friendly and welcoming lady

“The shop owner is such a friendly and welcoming lady! She literally saved my life! I was alone and lost and didn’t know where to start ??‍♀️ then she did everything and I was just perfectly ready and good to go ? love love love Helen ❤️

Helen is also the designer of all the breathtaking dresses you see on Recaplaza’s website and in the shop ? can’t say enough! Thank you so much for making my wedding day a dream-come-true ❤️”

Delsouz Mammo

God service

“Super god service ?”

Kenni Hallund

Fantastisk service og flotte kjoler

“Fantastik service og flotte design kjoler til absolut rimelig pris.

Tilretning af kjole helt efter eget ønske. Virkelig mange flotte kjole og forskellige modeller at vælge i mellem. Da hun selv har designet kjolerne, ved hun lige præcis, hvordan ændringer kan laves for at gør kunden 100% tilfreds.”

Kirsten Thomsen

Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det

“5 stjerner rækker på ingen måde❤️

Jeg skal giftes og det skal jeg i min mors brudekjole, som vel og mærke er er 1997, så den skulle lige gøres lidt mere moderne og tilpasses min krop, dog synes jeg at mange skrædder er ekstremt dyre, men så faldt min mor over Helen på Facebook, det bedste der er sket! Vi får hurtigt aftalt at vi skal komme ind med kjolen, der blev taget mål, sat nåle, aftalt justeringer og jeg fik en ca pris. Da kjolen var syet skulle jeg selvfølgelig ind til tilpasning, og jeg var i chok, kjolen var FANTASTISK! der skal stadig justeres lidt, men det er små ting, og dem klarer Helen med et snuptag? derudover fik jeg en helt fantastisk pris, et smukt slør, og ikke mindst en uforglemmelig oplevelse, jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at vise kjolen frem til vores bryllup ❤️

Tak for alt Helen?”

Marie Eugénie Lucas

Brudekjole kollektion er høj kvalitet

“Brudekjole kollektion er høj kvalitet. Der er mange forskellige flotte design som man kan vælge fra afhængig af ens smage, stil og behov. En hver kjole er unik, vel gennemført og har mange fine samt flotte detaljer. Jeg stærk anbefaler at man snakker med indehaver således at du kan få den rigtige brudekjole du drømmer på din bryllupsdag.”

Domilie Estrellante

Helen Recaplaza blev min redning

“Jeg havde mit livs mareridt, da jeg havde købt min kjole i en anden butik. Ingen kunne sy den, som jeg var blevet lovet fra forretningens side, så jeg gik total i panik….

Så hørte jeg om Helen fra Recaplaza, hun skulle efter sigende være en dygtig skrædder, så jeg ringede til hende velviden min kjole ikke var fra hendes butik og krydsede fingre for at hun havde lyst til at prøve at kigge på den, og se om hun kunne redde den.

Helen havde den største forståelse for min problematik og jeg blev inviteret ind i butikken, hvor jeg kom i min kjole, og straks begyndte Helen at sætte nåle i, alle de steder kjolen var for stor, og vi talte rettelser og jeg blev vejledt i hvad der kunne blive flot til mig.

JUBIII jeg fik lavet rettelser som passede til min figur og kjolen blev smukkere end nogensinde – 10000 TAK Helen fordi du gjorde min oplevelse så personlig og fantastisk og ikke mindst TAK fordi du fik mig til at se ud som en drøm.

Fem stjerner er langtfra nok – TAK fra hjertet

Mange hilsner
En anden brud
Gitte”

Gitte Guldhammer

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…

“Jeg kom ved en tilfældighed forbi Recaplaza. Til min fordel, var der ikke andre i butikken på det tidspunkt. Jeg fortalte Helen kort om hvad jeg ønskede og hvad jeg absolut ikke ønskede. Wupti, kjole nr. 1 var alt hvad jeg havde drømt om (havde prøvet andre et andet sted). Jeg prøvede for en sikkerheds skyld andre, men den første var drømmekjolen (som Helen desuden selv har designet).

Der var dog nogle få ting ved kjolen som jeg godt kunne tænke mig at få justeret, og Helen så muligheder i stedet for begrænsninger, fordi hun netop kender sine kjoler så godt. Derudover er hun serviceminded og ærlig, og lytter til hvad man siger. Recaplaza har mine dybeste anbefalinger, hvis man ønsker en unik kjole!!”

Mette Kastrup Thomsen

Helt fantastisk service og smukke kjoler

“Helt fantastisk service og man kan få skræddersyet kjolen LIGE, som den skal være ☺️ Meget sød og nærværende, fandt en masse forskellige kjoler indtil vi ramte min stil. Hun designer selv alle sine smukke smukke kjoler, så prisen er derefter med lækre materialer men uden pris for designer, mellemleverandør osv.… og så fik vi serveret et glas bobler, da jeg havde sagt “yes to the dress”. De VARMESTE anbefalinger herfra ❤️❤️❤️”

Christine

Det helt rigtige valg

“Jeg havde forventet at bruge mange timer/dage på at finde den rette brudekjole. Første sted jeg bookede tid var hos Recaplaza Couture, som viste sig at være det helt rigtige valg. For det første blev vi taget så godt i mod af den mest smilende Helen, og allerede efter 3 kjoler var jeg forelsket og vidste bare at det skulle være den. Der skulle laves nogle ændringer på kjolen, som Helen selv i løbet af kort tid fik lavet, og det blev simpelthen det smukkeste resultat. Helen er så dygtig og kompetent. Jeg vil til en hver tid anbefale denne brude butik. De smukkeste kjoler til fornuftige penge og en service helt i top.”

Jane Dalsgaard

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag