Book tid

Eksklusivitet og forkælelse, med dig i centrum – Book tid her

Det er meget vigtigt for os, at du har bestilt tid inden du kommer til vores butik mht. prøvning af brudekjoler, da vi vil gerne være forberedte og planlægge tiden for dig.

Vi prioriterer at give alle kunder den absolut bedste oplevelse, så når DU har en tid hos os fokuserer vi KUN på dig.

Hvis du kommer uden aftale, kan være at vi har travlt med andre kunder. Du er selvfølgelig altid velkommen ned i butikken, men vi kan desværre være nød til at bede dig komme på et andet tidspunkt.

På grund af vores begrænsede plads i butikken kan vi ikke tage imod flere kunder på samme tid. Vores online booking system er programmeret til at give 2 timer til hver brud til brudekjole prøvning.

Hvis dit ønsker om dato og klokkeslæt er taget eller evt. uden for vores åbningstid, kan du altid kontakte os og spørge om andre muligheder. Vi forstår selvfølgelig at alle arbejder og har et travlt liv mellem job og privatlivet, så i dette tilfælde vil vi gerne give vores kunder mulighed for at få træffe en aftale uden for vores åbningstid, men det kan kun laves individuelt, og kun vi telefonisk kontakt. *

Denne ekstra service koster et depositum på 450 kr. ved oprettelse af tiden.

Beløbet vil KUN ved køb af brudekjole, blive trukket fra det samlede beløb

OBS: Ved online bookning – Bliver du forhindret eller har fortrudt din tid, SKAL du senest 2 timer før afmelde din tid i bookningsystemet ellers bliver du faktureret 500 kr. ved udeblivelse.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag