Helen Recaplaza

Velkommen til min lille butik

Mit navn er Helen Recaplaza, jeg er ejer og det kreative sind bag Recaplaza Couture.

Jeg er uddannet modedesigner på en af de mest respekterede og kendte mode- og kunstskoler i Filippinerne. Siden jeg var 16 år gammel, har jeg arbejdet med syning og tilegnet mig en masse erfaring.

Min interesse og store lidenskab for tøj, designs, og syning førte ret hurtigt til, at jeg lærte kerneproceduren for kjolefremstilling i kvindetøj, hvilket blev starten på min rejse som modestuderende.

Efter jeg var færdig med modeskolen, tog jeg til Tyskland og blev tysk statsborger. Min glæde ved arbejde med designs og fremstilling af dem gjorde, at jeg lærte og fik en masse erfaring på forskellige områder, hvilket gav mig mod til at springe ud som selvstændig. Derfor åbnede jeg i 2009 et atelier med egne couture designs.

Efter mange år i modebranchen fandt jeg mit endelige kald. Min drøm, passion og fascination for brude og brudedesigns gjorde, at jeg fik job i Köln’s største Brudebutik Cecile, hvor jeg arbejdede i 3 år. Jeg brændte dog så meget for mine egne designs, at jeg i 2013 åbnede min første brudebutik og lancerede min første brudekollektion Recaplaza Couture i Tyskland, med kæmpe succes.

En åbning i en svær tid

I 2019 ændrede livet sig for min lille familie, så min mand og jeg besluttede os for at bringe vores datter tættere på hendes eneste bedsteforældre i Aalborg. I 2020, midt i Corona pandemien, rykkede vi derfor rødderne op og flyttede til Danmark. Da jeg jo ikke kunne leve uden alle mine smukke brude og alle de fantastiske designs og kreationer, bragte jeg selvfølgelig min virksomhed med og åbnede butikken i Gravensgade, i hjertet af Aalborg.

Jeg lever i dag min drøm ud og elsker hver dag, jeg møde ind i butikken for at hygge og arbejde med en masse forskellige skønne mennesker, nye kreationer og lækre designs. Jeg står altid klar med rådgivning og en hjælpende hånd.

Jeg takker alle jer fra hjertet, hvor jeg får lov til at være med til at gøre en forskel på jeres store dag ved at skabe jeres drømmedesign. TAK fordi i alle sammen også er med til at gøre min drøm til virkelighed.

Med venlig hilsen

Brudebutik Aalborg Nordjylland

Helen Recaplaza

Haute Couture designer & skrædder

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag