Hvorfor er brudekjoler så dyre?

Her kan du blive klogere på hvorfor

For at give dig en idé om, hvorfor brudekjoler altid er så dyre, byder vi dig indenfor i vores designer, Helen Recaplaza`s hverdag.

Hver kollektion startede fra fantasi og derefter til skitseblokken, nogle gange sker disse to processer faktisk på få minutter, og andre gange tager det længere tid at få ideerne ned på papir.

Når vi først har vores skitse over hvordan kjolen skal se ud, begynder vi at bringe den fra ide til virkelighed. Vi skal vælge de helt rigtige materialer og lave mønsteret og finde ud af hvordan materialet passer til vores mål og pasform.

Der bruges timevis af finurlig syning, tanker, forskellige prøvelser og ikke at glemme det helt unikke håndarbejde, man bruger ved skabelsen af en brudekjole, hvor meget og hvor lidt afhænger af detaljer på kjolen. Den smukke nye kjole er nu skabt og skal produceres i mange forskellige størrelser. Dette er de vigtigste faktorer, hvorfor brudekjoler bærer deres pris

Professionel fotooptagelse af vores kollektion

Ud over alle disse procedurer som enhver virksomhed har er ”Marketing” den største omkostning af alle. Som en del af vores forpligtelse, til at give det bedste til vores kunder, forsøger vi at præsentere vores smukke kjoler på en professionel måde, så godt som vi kan. Når det er sagt, laver vi også en professionel fotooptagelse af vores kollektion hvert år. Deltager i messer og andre forskellige modeshows.

Vi håber at du nu er blevet lidt klogere omkring HVORFOR brudekjole er så dyre.

Tak fordi du læste med

Helen Recaplaza

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag