Recaplaza Couture

Grundlæggelse af Recaplaza Couture

Det unikke og lækre brand Recaplaza Couture blev til efter mange års uddannelse og erfaring indenfor design og skræddersyning. Recaplaza Couture blev grundlagt i 2013 af mode/couture designer og skrædder Helen Recaplaza i Tyskland. Hun har efterfølgende taget Danmark med storm, med hendes uovertrufne designs og ikke mindst lækre stil, klasse og elegance, som viser sig i kollektion efter kollektion. Hun benytter altid kvalitetsprodukter og går aldrig på kompromis.

Recaplaza Couture åbnede vinteren 2020 i Aalborg og har siden opbygget en lille forretning med stor succes, hvilket ikke kun er udviklet med afsæt i mange års erfaring, men også drevet af kunstneriske ideer. Hver stil og design er delikat og professionelt udarbejdet, og det nyeste skud på stammen er, at kunden selv, sammen med Helen Recaplaza, kan designe sin kjole, så den bliver helt unik, selvfølgelig lavet af udvalgte kvalitetsstoffer og med Helens eget håndsyede finish.

Haute couture og bryllupskjoler der sidder helt perfekt

Haute couture er fransk og betyder ”finere syning”. Betegnelsen dækker over den finere skrædderkunst og fremstilling af unikke styles, hvor tøjet syes efter personlige mål og tilrettes kroppen, så det sidder helt perfekt. Denne kunst og lidenskab har Helen Recaplaza både indenfor haute couture og bryllupskjoler, og hun arbejder altid med stor respekt for enhver kvindes og mands silhuet.

Rigtig god fornøjelse!

Helen Recaplaza

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag