Samarbejdspartnere

*  S A M A R B E J D S P A R T N E R E *

Vi vil gerne benytte denne side, til at sige et kæmpe stort  TAK, til alle vores fantastiske samarbejdspartnere. I har alle udvist et kæmpe arrangement, og det betyder rigtig meget for os, at møde andre virksomheder der har “ORDENLIGHED” med sig.

Vi ville på intet tidspunkt, være foruden vores samarbejde på kryds og tværs af hinanden.

AF HJERTET TAK!

Jonas Jensen Blomsterdesign
“Blomster Jonas”

Du er en stjerne Jonas!  

Vi har flere gange haft et fantastisk samarbejdet med Jonas, og aldrig gået skuffet fra ham. Vi tør næsten godt at sige, at han ABSOLUT ER AALBORGS DYGTIGSTE blomsterdesigner.

Han er kreativ, nytænkende og altid fyldt med inspiration og glæde i forhold til nyt projekt. Han afleverer altid førsteklasse arbejde og går aldrig ned på kvalitet.


Tak
for din altid fantastiske måde at være på 🙏🏻

 

Du kan se hans fantastiske kreationer her  Jonas Jensen Blomsterdesign

Karim Qubadi Photography

Fra hjertet TAK Karim

Med tilladelse fra superdygtige naturfotograf Karim Qubadi har vi fået lov til at bruge er par fotos fra hans fuldstændig unikke kollektion “Svampe 2022” til at vise et par billeder fra vores helt nye kollektion 2023.

Tak for tilliden og lån af de smukke billeder Karim 🙏🏻

 

Du kan se flere af hans fantastiske billeder på Facebook
Se hans flotte Instagram

Helnan Phønix Hotel – Aalborg

Fra hjertet TAK til personalet.
Vi modtog en fuldstændig professionel behandling.


Vi følte os både set og hørt fra første samtale. De super smukke “moderniseret” gamle lokaler, har dannet ramme omkring en million forskellige flotte arrangementer, nu også lokalisation for vores fotoshoot, hvori de helt unikke og smukke omgivelser, har fået vores brudekjoler til at shine.

Mangler du et sted at holde et arrangement, fest, ja alt` hvor du vil samle dine nærmeste, så er Helnan Phønix Hotel absolut anbefalingsværdig. Indenfor åbner sig en oase af selvforkælelse.

 

De får 5 stjerner fra os.

Guldhammer Consult

Fra hjertet TAK Christine!
Du har været en helt unik hjælp for os, du er bevist, dygtig og altid frisk i forhold til innovation. Du finder kreative løsninger, hvor vi kun så håbløshed, og du ser helheder i vores marketingsstrategier samt har du med stor succes implementeret vores IT system.

Tak for vejledning/rådgivning 🙏🏻

Mangler du en blæksprutte, fyldt med dygtighed, erfaring og arrangement, så kan vi bestemt anbefale Christine. Kompetencer og livserfaring har givet hende stor succes i forhold til Coaching · Stresshåndtering · Projektstyring · Arbejdsmiljø · Ledelse · Ledelsesudvikling · Ledelsesrådgivning · Organisatorisk ledelse · Strategisk ledelse · Ledelsesassistance · Projekt-ledelse · Udvikling af menneskelige ressourcer · Personaleudvikling · Strategisk kommunikation · Administration ·

Så mangler du en indenfor disse områder, kan du kontakte hende her www.guldhammerconsult.dk