Stilarter

Den perfekte brudekjole

Når tiden nærmer sig og du går i gang med at lede efter den helt perfekte brudekjole, kan udvalget i forskellige butikker og online, være helt overvældende. Derfor er det altid en god ide, at få pejlet dig ind på hvilken type kjole du bedst kan lide, så du har en klar ide om hvad du leder efter. “Et godt råd er dog ikke at låse sig hel fast på en model/type. Måske du kommer ud med noget helt andet end du regnede med.”

Er du til enkelte kjoler, blonder fra top til tå, eller er blondeapplikationer mere dig? Er du til prinsessekjoler eller Fit and Flare. Vil du være sexet på den stilfulde måde, eller bare fræk? Måske en kort brudekjole med aftageligt slæb, der giver dig total frihed, når du skal give den gas på dansegulvet! Skal du have en eller to kjoler?

Der er så mange beslutninger der skal tages og her på ”stilarter” kan du komme lidt nærmere de silhuetter du synes er flottest og som måske passer til din kropstype. Dog vil vi anbefale at du prøver alle silhuetter, måske du bliver overrasket over hvor godt du bærer en stilart du slet ikke havde regnet med.

Rigtig god fornøjelse!

Helen Recaplaza

Forskellige silhuetter du bør kende

Vi håber på du er blevet klogere på de forskellige muligheder du har, og nu kan gå i gang med, at kigge på de smukke kjoler, der passer til din figur og ikke mindst din indre gudinde.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag