Tilretninger

Tilretning af brudekjole, festkjole eller andet couture

Skal din kjole repareres eller tilpasses? Så er det et arbejde, du bør overlade til en som har stor erfaring. Det er vigtigt at have tillid til din skrædder, så man ved at reparationer og forandringer bliver udført med nænsomhed og kyndig viden.

Jeg har en dyb passion for at udføre et smukt arbejde og med mere end 20 års erfaring med i bagagen og jeg har haft alt fra store prinsessekjoler, kjoler i helblonde, perlebesatte kjoler, kjoler med stiv og blød tyl købt fra ny eller brugt, vintagefund og arvestykker, som trænger til en opdatering eller ny silhuet i mine hænder.

Det er en skøn proces fra du kommer her til min butik med din drømmekjole, til du igen går ud ad døren med en kjole, som har fået den helt perfekte pasform. Det kan også være du har købt din kjole hos mig og den blot skal rettes til. Uanset hvilken mulighed du gør brug af, gør jeg mit bedste og jeg kan garantere du forlader butikken glad.

Procedure ved brudekjoletilretning

Selv en lille ændring kan få din kjoledrøm til at gå i opfyldelse.

Tilretning af din kjole foregår typisk 8-10 uger før du skal bruge den. Du kommer ind til mig i butikken og medbringer din kjole som skal tilrettes. Det er vigtigt, at du har de sko, du skal have på med, og ligeledes en BH, hvis du skal have BH på, medmindre du bruger den der er indsyet i brudekjolen.

Skal din kjole repareres eller tilpasses? Så er det et arbejde, du bør overlade til en som har stor erfaring. Det er vigtigt at have tillid til din skrædder, så man ved at reparationer og forandringer bliver udført med nænsomhed og kyndig viden.

Jeg har en dyb passion for at udføre et smukt arbejde og med mere end 20 års erfaring med i bagagen og jeg har haft alt fra store prinsessekjoler, kjoler i helblonde, perlebesatte kjoler, kjoler med stiv og blød tyl købt fra ny eller brugt, vintagefund og arvestykker, som trænger til en opdatering eller ny silhuet i mine hænder.

Det er en skøn proces fra du kommer her til min butik med din drømmekjole, til du igen går ud ad døren med en kjole, som har fået den helt perfekte pasform. Det kan også være du har købt din kjole hos mig og den blot skal rettes til. Uanset hvilken mulighed du gør brug af, gør jeg mit bedste og jeg kan garantere du forlader butikken glad.

Procedure ved brudekjoletilretning

Selv en lille ændring kan få din kjoledrøm til at gå i opfyldelse.

Tilretning af din kjole foregår typisk 8-10 uger før du skal bruge den. Du kommer ind til mig i butikken og medbringer din kjole som skal tilrettes. Det er vigtigt, at du har de sko, du skal have på med, og ligeledes en BH, hvis du skal have BH på, medmindre du bruger den der er indsyet i brudekjolen.

Vi snakker sammen om hvad du ønsker at få tilpasset, eller ændret ved kjolen, og jeg tager mål, sætter nåle i og noterer hvad der skal laves og inden du går, får du et prisoverslag på, hvad det koster at lave de aftalte ændringer.

Jeg tilretter/syer din kjole, som du kan hente 1-4 uger før du skal bruge kjolen afhængig af, hvad der passer dig bedst.

Ved afhentning af din kjole prøver du den igen, så vi er sikker på at alt er, som det skal være. Jeg har forinden presset / dampet din kjole op, så den er klar til din store dag/fest.

Skulle du stå og mangle tilbehør: skørter, slør ekstra sten osv. Så har jeg et stort udvalg og vi finder selvfølgelig det til dig, som passer til kjolen og din smag.

Jeg ser frem til at hilse på dig og arbejde med din smukke kjole.

Mange hilsner

Helen Recaplaza

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag